Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0246-1 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Všeobecná ustanovení
Vydáno: 01.06.1989
ČSN 56 0246-1 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Všeobecná ustanovení

ČSN 56 0246-1

Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Všeobecná ustanovení

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN 56 0246-1
Třídící znak:560246
Počet stran:8
Vydáno:01.06.1989
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29471
Popis

ČSN 56 0246-1

Tato první část normy platí pro senzorické, fyzikální, fyzikálně chemické a chemické zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny, konzervovaných teplem, chemicky, úpravou prostředí apod. Norma stanoví všeobecná ustanovení pro všechny ostatní části ČSN 56 0246. Další části normy určují metody na stanovení hodnot uvedených v příslušných předmětových normách. Norma tedy obsahuje obecné postupy pro normalizované metody zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-1 byla schválena 11.4.1988 a nabyla účinnosti od 1.6.1989. Nahradila čl. 1 až 6 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.