Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0246-13 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti
Vydáno: 01.07.1983
ČSN 56 0246-13 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti

ČSN 56 0246-13

Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN 56 0246-13
Třídící znak:560246
Počet stran:8
Vydáno:01.07.1983
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29479
Popis

ČSN 56 0246-13

Touto třináctou částí normy se zavádí ST SEV 3010-81 Výrobky z ovoce a zeleniny. Metody stanovení celkové kyselosti, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Podstata dvou normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-13 byla schválena 11.2.1983 a nabyla účinnosti od 1.7.1983. Nahradila čl. 44 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.