Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0246-14 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie ethanolu
Vydáno: 01.07.1983
ČSN 56 0246-14 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie ethanolu

ČSN 56 0246-14

Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie ethanolu

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN 56 0246-14
Třídící znak:560246
Počet stran:12
Vydáno:01.07.1983
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29480
Popis

ČSN 56 0246-14

Touto čtrnáctou částí normy se zavádí ST SEV 3011-81 Výrobky z ovoce a zeleniny. Metoda stanovení obsahu ethanolu, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Norma RVHP platí pro výrobky z ovoce a zeleniny, obsahující až 5 % ethanolu a uzákoňuje metodu jeho stanovení. Podstata normalizované metod a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-14 byla schválena 11.2.1983 a nabyla účinnosti od 1.7.1983. Nahradila čl. 56 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.