Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0246-15 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie obsahu prchavých kyselín
Vydáno: 01.07.1983
ČSN 56 0246-15 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie obsahu prchavých kyselín

ČSN 56 0246-15

Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie obsahu prchavých kyselín

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN 56 0246-15
Třídící znak:560246
Počet stran:16
Vydáno:01.07.1983
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29481
Popis

ČSN 56 0246-15

Touto patnáctou částí normy se zavádí ST SEV 3012-81 Výrobky z ovoce a zeleniny. Metody stanovení obsahu prchavých kyselin, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Podstata pěti normalizovaných metod a postup při provádění těchto normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-15 byla schválena 11.2.1983 a nabyla účinnosti od 1.7.1983. Nahradila čl. 45 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.