Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0247 - Metody zkoušení pektinových výrobků a přípravků pro nakládání a konzervování ovoce a zeleniny
Sponsored link
Vydáno: 01.07.1967
ČSN 56 0247 - Metody zkoušení pektinových výrobků a přípravků pro nakládání a konzervování ovoce a zeleniny

ČSN 56 0247

Metody zkoušení pektinových výrobků a přípravků pro nakládání a konzervování ovoce a zeleniny

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN 56 0247
Třídící znak:560247
Počet stran:20
Vydáno:01.07.1967
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:4456
Popis

ČSN 56 0247

Tato norma stanoví postup při braní vzorků, smyslovém, fyzikálním, fyzikálně-chemickém a chemickém zkoušení výrobků pektinových, konzervačních prostředků pro domácnost, přípravků pro nakládání ovoce a zeleniny v domácnostech, jablečných výlisků apod. Pokud nejsou některé metody v této normě uvedeny, postupuje se podle ČSN 56 0246 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Podstata normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0247 byla schválena 4.1.1967 a nabyla účinnosti od 1.7.1967.