Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0520-2 - Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků
Vydáno: 01.03.1995
ČSN 56 0520-2 - Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků

ČSN 56 0520-2

Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN 56 0520-2
Třídící znak:560520
Počet stran:8
Vydáno:01.03.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:17383
Popis

ČSN 56 0520-2

Tato část normy stanoví podmínky a způsob odběru vzorků ke stanovení jakosti krup, rýže, jáhel, loupané pohanky, loupaného hrachu a loupané čočky, podle metod uvedených v dalších částech této normy*). *) Pro mikrobiologické zkoušení výrobků se vzorky odebírají podle Výnosu Ministerstva zdravotnictví a sociálních věcí ČR hlavního hygienika ČR č. 75/1990 sb. Hygienické předpisy, o mikrobiologických požadavcích na poživatiny a jejich obaly, reg. v částce 71/1991 Sb.