Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0520-6 - Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 6: Stanovení vody
Vydáno: 01.03.1995
ČSN 56 0520-6 - Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 6: Stanovení vody

ČSN 56 0520-6

Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 6: Stanovení vody

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN 56 0520-6
Třídící znak:560520
Počet stran:4
Vydáno:01.03.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:17387
Popis

ČSN 56 0520-6

Tato část normy určuje metodu stanovení obsahu vody v kroupách, rýži, jáhlách, pohance a luštěninách. Pro tuto část normy platí všeobecná ustanovení uvedená ČSN 56 0520-1. Metody se používá ke zkoušení krup, rýže, jáhel, loupané pohanky, loupaného hrachu a loupané čočky.