Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0576 - Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu mléčného tuku
Vydáno: 01.10.2000
ČSN 56 0576 - Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu mléčného tuku

ČSN 56 0576

Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu mléčného tuku

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN 56 0576
Třídící znak:560576
Počet stran:12
Vydáno:01.10.2000
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:60031
Popis

ČSN 56 0576

Tato metoda specifikuje stanovení obsahu mléčného tuku v čokoládě a čokoládových výrobcích. Je založena na stanovení obsahu mastných kyselin a triglyceridů plynovou chromatografií.Obsah mléčného tuku se zjistí porovnáním těchto hodnot s průměrným obsahem těchto látek v mléčném tuku.