Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0577 - Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny
Vydáno: 01.10.2000
ČSN 56 0577 - Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny

ČSN 56 0577

Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Koupit včetně změn
Označení normy:ČSN 56 0577
Třídící znak:560577
Počet stran:8
Vydáno:01.10.2000
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:60029
Popis

ČSN 56 0577

Tato metoda specifikuje stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny v čokoládě a čokoládových výrobcích. Je založena na stanovení obsahu dusíku metodou dle Kjeldahla a obsahu theobrominu metodou kapalinové chromatografie. Obsah tukuprosté mléčné sušiny se vypočte z množství dusíku vneseného tukuprostou mléčnou sušinou, které se zjistí odečtením dusíku vneseného kakaem (vypočteného z hodnoty theobrominu) od hodnoty dusíku "celkového" zjištěné metodou dle Kjeldahla.