Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0604 - Stanovení obsahu kyseliny erukové v olejích a tucích určených k lidské spotřebě
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2006
ČSN 56 0604 - Stanovení obsahu kyseliny erukové v olejích a tucích určených k lidské spotřebě

ČSN 56 0604

Stanovení obsahu kyseliny erukové v olejích a tucích určených k lidské spotřebě

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN 56 0604
Třídící znak:560604
Počet stran:8
Vydáno:01.02.2006
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:75135
Popis

ČSN 56 0604

Norma specifikuje metodu stanovení obsahu kyseliny erukové v potravinách v těch případech, kdy tuková nebo olejová složka obsahuje kyselinu cetolejovou (tj. cis-izomer dokosenové kyseliny vyskytující se např. v rybím tuku) nebo trans a cis-izomery dokosenové kyseliny obsažené v hydrogenovaných tucích.