Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 58 0170-1 - Metódy skúšania majonéz. Všeobecné ustanovenia
Sponsored link
Vydáno: 01.04.1983
ČSN 58 0170-1 - Metódy skúšania majonéz. Všeobecné ustanovenia

ČSN 58 0170-1

Metódy skúšania majonéz. Všeobecné ustanovenia

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN 58 0170-1
Třídící znak:580170
Počet stran:8
Vydáno:01.04.1983
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29577
Popis

ČSN 58 0170-1

Část 1 normy platí pro zkoušení základních a ochucených majonéz, majonézových omáček, krémů a pomazánek. V části 1 této normy jsou obsažena všeobecná ustanovení, platná pro všechny ostatní části ČSN 58 0170. Jsou normalizována zejména činidla,, přístroje, vyjadřování výsledků a forma protokolu o zkoušce. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje základní požadavky na provádění metod jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0170 část 1 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983. Nahradila čl. 1, 2 a 3 ČSN 58 0170 z 16.11.1963.