Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 14164 - Potraviny - Stanovení vitaminu B6 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.11.2014
ČSN EN 14164 - Potraviny - Stanovení vitaminu B6 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie

ČSN EN 14164

Potraviny - Stanovení vitaminu B6 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 14164
Třídící znak:560056
Počet stran:20
Vydáno:01.11.2014
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:95888
Popis

ČSN EN 14164

This European Standard specifies a method for the determination of vitamin B6 in foodstuffs by high performance liquid chromatography (HPLC). Vitamin B6 is the mass fraction of the sum of pyridoxine, pyridoxal, pyridoxamine including their phosphorylated derivatives determined as pyridoxine. The ß-glycosylated forms are not taken into account. These can be determined with the method given in EN 14663 [1] by which the different vitamins of vitamin B6 (pyridoxal, pyridoxamine and pyridoxine) are separated and individually quantified. A third European Standard, EN 14166 [2], determines the total vitamin B6 by microbiological assay.