Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 14177 - Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Vydáno: 01.01.2013
ČSN EN 14177 - Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina

ČSN EN 14177

Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 14177
Třídící znak:560029
Počet stran:16
Vydáno:01.01.2013
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:92087
Popis

ČSN EN 14177

Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení patulinu ve vybraných typech potravin (v čiré a zakalené jablečné šťávě a v jablečném protlaku) metodou kapalinové chromatografie s UV detekcí po přečištění na rozhraní kapalina/kapalina. Metoda byla validována v rámci mezilaboratorní studie.