Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 14663 - Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC
Sponsored link
Vydáno: 01.07.2006
ČSN EN 14663 - Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC

ČSN EN 14663

Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN 14663
Třídící znak:560629
Počet stran:24
Vydáno:01.07.2006
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:76151
Popis

ČSN EN 14663

Tato norma specifikuje metodiku pro stanovení vitamínu B6 v potravinách. Metoda spočívá ve stanovení vitamínu B6 jako součtu pyridoxinu, pyridoxalu a pyridoxaminu v extraktu po kyselé hydrolýze a enzymatické defosforylaci a deglykosilaci metodou kapalinové chromatografie. Detekce je prováděna fluorimetricky.