Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 15861 - Potravinářské stroje - Udírny - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2013
ČSN EN 15861 - Potravinářské stroje - Udírny - Bezpečnostní a hygienické požadavky

ČSN EN 15861

Potravinářské stroje - Udírny - Bezpečnostní a hygienické požadavky

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
347 Kč
Označení normy:ČSN EN 15861
Třídící znak:512010
Počet stran:28
Vydáno:01.02.2013
Harmonizace:Norma je harmonizována
Katalogové číslo:92387
Popis

ČSN EN 15861

Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky pro návrh a výrobu udíren pro komerční používání. Stroje pokryté touto normou se používají pro uzení potravin, obzvláště masa, ryb nebo podobných výrobků, stejně jako s tím spojené procesy topení a ochlazování. Udírny sestávají z následujících částí: kouřová komora s vybavením, systém řízení vzduchu, generátor kouře, potrubí a kanály a čisticí systémy. Tato evropská norma se zabývá všemi významnými nebezpečími, nebezpečnými situacemi a událostmi a hygienickými požadavky, které se týkají udíren, když jsou používány podle určení a za důvodně předvídatelných podmínek nesprávného použití. Tato evropská norma se zabývá nebezpečími, která mohou nastat během celé životnosti udíren. Tento dokument neplatí pro udírny, které byly vyrobeny před datem vydání tohoto dokumentu CEN.