Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 15948 - Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti
Vydáno: 01.04.2021
ČSN EN 15948 - Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti

ČSN EN 15948

Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 15948
Třídící znak:461089
Počet stran:20
Vydáno:01.04.2021
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:511767
Popis

ČSN EN 15948

This document defines a routine method for the determination of moisture and protein contents in whole kernels of wheat and barley using near infrared spectroscopy in the constituent ranges: - for wheat: - moisture content minimum range from 8 % to 22 %; - protein content minimum range from 7 %DM to 20 %DM. - for barley: - moisture content minimum range from 8 % to 22 %; - protein content minimum range from 7 %DM to 16 %DM. This document describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.