Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 16187 - Potraviny - Stanovení fumonisinu B1 a fumonisinu B2 v potravinách pro kojence a malé děti obsahujících zpracovanou kukuřici - Metoda HPLC s předčištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí po předkolonové derivatizaci
Vydáno: 01.12.2015
ČSN EN 16187 - Potraviny - Stanovení fumonisinu B1 a fumonisinu B2 v potravinách pro kojence a malé děti obsahujících zpracovanou kukuřici - Metoda HPLC s předčištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí po předkolonové derivatizaci

ČSN EN 16187

Potraviny - Stanovení fumonisinu B1 a fumonisinu B2 v potravinách pro kojence a malé děti obsahujících zpracovanou kukuřici - Metoda HPLC s předčištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí po předkolonové derivatizaci

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN 16187
Třídící znak:560686
Počet stran:24
Vydáno:01.12.2015
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:98332
Popis

ČSN EN 16187

This European Standard specifies a method for the determination of fumonisin B1 (FB1) and fumonisin B2 (FB2) in processed maize-containing foods for infants and young children by high performance liquid chromatography (HPLC) with immunoaffinity cleanup and fluorescence detection (FLD). This method has been validated in an interlaboratory study via the analysis of both naturally contaminated and spiked samples ranging from 112 µg/kg to 458 µg/kg for FB1+FB2, 89 µg/kg to 384 µg/kg for FB1 and 22 µg/kg to 74 µg/kg for FB2. For further information on the validation, see Clause 8 and Annex B.