Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 16754 - Strojní aparatura na výrobu zmraženého dezertu Artisan Gelato a zmrzliny - Výkonnostní charakteristiky a spotřeba energie
Vydáno: 01.07.2016
ČSN EN 16754 - Strojní aparatura na výrobu zmraženého dezertu Artisan Gelato a zmrzliny - Výkonnostní charakteristiky a spotřeba energie

ČSN EN 16754

Strojní aparatura na výrobu zmraženého dezertu Artisan Gelato a zmrzliny - Výkonnostní charakteristiky a spotřeba energie

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 16754
Třídící znak:142802
Počet stran:16
Vydáno:01.07.2016
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:99813
Popis

ČSN EN 16754

This European Standard specifies requirements and test conditions of machines for processing Artisan Gelato, ice cream and similar frozen desserts. It defines machines performance characteristics and energy consumption, measured under specified conditions and test methods, using a reference test mix. This European Standard applies to professional machines having a maximum capacity of 400 l, for thermal-treatment of Artisan Gelato, ice cream and similar frozen desserts listed as follows: - pasteurizers; - ageing vats; - cream cookers; - batch freezers; - combined machines. The machine can be factory assembled or field connected to a remote condensing unit. The machine can include separate remote refrigeration systems for the frozen product and fresh mix and can be either air-cooled or water-cooled.