Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 16852 - Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS
Vydáno: 01.11.2017
ČSN EN 16852 - Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS

ČSN EN 16852

Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 16852
Třídící znak:560081
Počet stran:20
Vydáno:01.11.2017
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:503127
Popis

ČSN EN 16852

This European Standard specifies a gas chromatographic method using mass spectrometric detection for the determination of ethyl carbamate (EC) in stone fruit spirits, fruit marc spirits and other spirit drinks. The method has been validated in an interlaboratory study for stone fruit spirits and fruit liqueurs, at levels ranging from 0,253 mg/l to 1,11 mg/l. However, linearity of the instrument response was proven for the concentration ranges 0,10 mg/l to 4,0 mg/l (simplified method) and 0,025 mg/l to 3,0 mg/l (procedure including sample clean-up), respectively.