Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 17251 - Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Vydáno: 01.07.2020
ČSN EN 17251 - Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí

ČSN EN 17251

Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN 17251
Třídící znak:560143
Počet stran:24
Vydáno:01.07.2020
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:509973
Popis

ČSN EN 17251

This document describes a procedure for the determination of ochratoxin A (OTA) in pork products specifically ham, pork-based products (canned chopped pork) and pork liver using high performance liquid chromatography with fluorescence detection (HPLC-FLD). The method has been validated for ochratoxin A in naturally contaminated ham, pork based products (canned chopped pork) and pork liver containing 0,5 µg/kg to 11 µg/kg [4], [5], [6]. Laboratory experiences have shown that this method is also applicable to pâté and kidney [4].