Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 17254 - Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA
Vydáno: 01.05.2020
ČSN EN 17254 - Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA

ČSN EN 17254

Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN EN 17254
Třídící znak:560666
Počet stran:12
Vydáno:01.05.2020
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:510185
Popis

ČSN EN 17254

Tento dokument specifikuje minimální požadavky na výkonnost metody enzymové imunoanalýzy, která kvantifikuje nenaštěpený nebo naštěpený lepek z pšenice (např. Triticum aestivum), žita a ječmene v nezpracovaných a zpracovaných potravinách. Tento dokument jen určen k použití jako nadstavba k EN 15842.