Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 15216-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení viru hepatitidy A a noroviru pomocí RT-PCR v reálném čase - Část 1: Metoda pro kvantitativní stanovení
Vydáno: 01.10.2017
ČSN EN ISO 15216-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení viru hepatitidy A a noroviru pomocí RT-PCR v reálném čase - Část 1: Metoda pro kvantitativní stanovení

ČSN EN ISO 15216-1

Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení viru hepatitidy A a noroviru pomocí RT-PCR v reálném čase - Část 1: Metoda pro kvantitativní stanovení

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
550 Kč
Koupit včetně změn
Označení normy:ČSN EN ISO 15216-1
Třídící znak:560087
Počet stran:64
Vydáno:01.10.2017
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:502911
Popis

ČSN EN ISO 15216-1

This document specifies a method for the quantification of levels of HAV and norovirus genogroup I (GI) and II (GII) RNA, from test samples of foodstuffs (soft fruit, leaf, stem and bulb vegetables, bottled water, BMS) or food surfaces. Following liberation of viruses from the test sample, viral RNA is then extracted by lysis with guanidine thiocyanate and adsorption on silica. Target sequences within the viral RNA are amplified and detected by real-time RT-PCR. This method is not validated for detection of the target viruses in other foodstuffs (including multi-component foodstuffs), or any other matrices, nor for the detection of other viruses in foodstuffs, food surfaces or other matrices.