Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 16634-2 - Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky
Vydáno: 01.12.2016
ČSN EN ISO 16634-2 - Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky

ČSN EN ISO 16634-2

Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 2: Obiloviny, luštěniny a mlýnské výrobky

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 16634-2
Třídící znak:461086
Počet stran:40
Vydáno:01.12.2016
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:500811
Popis

ČSN EN ISO 16634-2

This part of ISO 16634 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products. This method, like the Kjeldahl method (see References [1] and [6]), does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors are used (see 3.2).