Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 17715 - Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2015
ČSN EN ISO 17715 - Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu

ČSN EN ISO 17715

Pšeničná mouka (Triticum aestivum L.) - Amperometrická metoda stanovení poškození škrobu

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 17715
Třídící znak:461505
Počet stran:28
Vydáno:01.09.2015
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:97708
Popis

ČSN EN ISO 17715

This International Standard specifies the determination of the damage to starch using an amperometric method. It is applicable to all flour samples from industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.). NOTE 1: Wheat can be milled in the laboratory according to the methods described in ISO 27971[9] or in BIPEA guidance document BY.102.D.9302.[10] NOTE 2: In the absence of validity studies, the results on semi-wholemeal or wholemeal flour, although able to meet the conditions of repeatability given in Clause 9, require careful interpretation.