Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 21415-2 - Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku a indexu lepku mechanickým způsobem
Sponsored link
Vydáno: 01.05.2016
ČSN EN ISO 21415-2 - Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku a indexu lepku mechanickým způsobem

ČSN EN ISO 21415-2

Pšenice a pšeničná mouka - Obsah lepku - Část 2: Stanovení mokrého lepku a indexu lepku mechanickým způsobem

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 21415-2
Třídící znak:461502
Počet stran:28
Vydáno:01.05.2016
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:99396
Popis

ČSN EN ISO 21415-2

This part of ISO 21415 specifies a method for determining the content of wet gluten and the gluten index for wheat flours (Triticum aestivum L. and Triticum durum Desf.) by mechanical means. This method is directly applicable to flours. It also applies to common and durum wheat after grinding, if their particular size distribution meets the specification given in Table B.1.