Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 22117 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Vydáno: 01.11.2019
ČSN EN ISO 22117 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním

ČSN EN ISO 22117

Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
405 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 22117
Třídící znak:560624
Počet stran:40
Vydáno:01.11.2019
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:508871
Popis

ČSN EN ISO 22117

Tento dokument specifikuje požadavky a dává pokyny pro organizaci programů zkoušení způsobilosti (PT) pro mikrobiologické vyšetřování a) potravin a nápojů; b) krmiv; c) vzorků z prostředí výroby a manipulace potravin a krmiv; d) vzorků z fází prvovýroby. Tento dokument lze použít také pro mikrobiologické vyšetření vody, pokud se voda používá při výrobě potravin, nebo pokud je národními právními předpisy považována za potravinu. Tento dokument se vztahuje na technickou organizaci a provádění PT programů, stejně jako na statistické zpracování výsledků mikrobiologických vyšetření. Tento dokument je určený pro použití spolu s ISO/IEC 17043 a ISO 13528 a zabývá se pouze oblastmi, kde existuje potřeba specifických nebo doplňujících údajů pro PT programy zaměřené na mikrobiologické vyšetřování v oblastech specifikovaných v prvním odstavci.