Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 27971 - Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2023
ČSN EN ISO 27971 - Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí

ČSN EN ISO 27971

Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
650 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 27971
Třídící znak:461028
Počet stran:72
Vydáno:01.12.2023
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:518037
Popis

ČSN EN ISO 27971

This document specifies a method of determining, using an Alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling. It describes the Alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages: stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm; stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products.