Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 34101-2 - Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 2: Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty)
Vydáno: 01.12.2020
ČSN EN ISO 34101-2 - Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 2: Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty)

ČSN EN ISO 34101-2

Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 2: Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 34101-2
Třídící znak:560579
Počet stran:36
Vydáno:01.12.2020
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:510947
Popis

ČSN EN ISO 34101-2

This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable. NOTE - Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans. Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101 1 or ISO 34101 4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.