Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 3727-1 - Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2003
ČSN EN ISO 3727-1 - Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)

ČSN EN ISO 3727-1

Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 3727-1
Třídící znak:571603
Počet stran:12
Vydáno:01.09.2003
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:68419
Popis

ČSN EN ISO 3727-1

Uvedená část normy specifikuje referenční metodu pro stanovení pro stanovení obsahu vody v másle. Popisuje postup stanovení, kdy známý podíl másla se suší s přídavkem pemzy při (102+2) C. Zbývající sušina se zváží a vypočte se ztráta hmotnosti. Obsah vody se vyjadřuje jako hmotnostní podíl v procentech.