Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 5530-1 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2015
ČSN EN ISO 5530-1 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu

ČSN EN ISO 5530-1

Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 5530-1
Třídící znak:461507
Počet stran:40
Vydáno:01.09.2015
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:97709
Popis

ČSN EN ISO 5530-1

This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2]