Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
Vydáno: 01.06.2025
ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu

ČSN EN ISO 5530-2

Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
550 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 5530-2
Třídící znak:461507
Počet stran:68
Vydáno:01.06.2025
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:521215
Popis

ČSN EN ISO 5530-2

This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load-extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).