Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 5537 - Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.03.2024
ČSN EN ISO 5537 - Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)

ČSN EN ISO 5537

Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 5537
Třídící znak:570832
Počet stran:16
Vydáno:01.03.2024
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:518827
Popis

ČSN EN ISO 5537

Tento dokument specifikuje metodu stanovení obsahu vlhkosti všech druhů sušeného mléka a sušených mléčných výrobků. Podstatou zkoušky je sušení zkušebního podílu v sušárně nastavené na 87 °C po dobu 5 hodin, přičemž zkušebním podílem prochází suchý vzduch. Stanoví se úbytek hmotnosti zkušebního podílu (který souvisí s obsahem "nechemicky vázané" vody).