Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6647-2 - Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2021
ČSN EN ISO 6647-2 - Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže

ČSN EN ISO 6647-2

Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 2: Spektrofotometrická praktická metoda bez odtučňovacího postupu a s kalibrací se standardními roztoky rýže

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 6647-2
Třídící znak:461503
Počet stran:24
Vydáno:01.02.2021
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:511369
Popis

ČSN EN ISO 6647-2

This document specifies two simplified routine methods for the determination of the amylose mass fraction of milled rice, non-parboiled. The main difference between the two methods is the dispersion procedure: method A specifies hot dispersion, and method B specifies cold dispersion. Both methods are applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %. NOTE - These methods describe simplified procedures for the preparation of samples, which are frequently used in routine laboratories. The methods use the same reagents as the reference method (see ISO 6647-1), but omit the defatting step. Rice samples where the amylose mass fraction has been determined by the reference method are used as standards.