Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6888-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu koaguláza pozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 1: Technika s použitím agarové půdy podle Baird-Parkera
Vydáno: 01.06.2022
ČSN EN ISO 6888-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu koaguláza pozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 1: Technika s použitím agarové půdy podle Baird-Parkera

ČSN EN ISO 6888-1

Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu koaguláza pozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 1: Technika s použitím agarové půdy podle Baird-Parkera

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Koupit včetně změn
Označení normy:ČSN EN ISO 6888-1
Třídící znak:560089
Počet stran:24
Vydáno:01.06.2022
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:515086
Popis

ČSN EN ISO 6888-1

Tento dokument specifikuje horizontální metodu pro stanovení počtu koaguláza pozitivních stafylokoků založenou na počítání kolonií narostlých na pevném médiu (půda podle Baird-Parkera) po aerobní kultivaci při 34 °C až 38 °C a konfirmaci koagulázy. Tento dokument je použitelný pro - výrobky určené pro lidskou spotřebu; - výrobky určené ke krmení zvířat; - vzorky prostředí v místech výroby potravin a krmiv, zacházení s nimi a - vzorky z prvovýroby. Tato horizontální metoda byla původně vyvinuta pro vyšetřování veškerých vzorků patřících do potravinového řetězce. Kvůli velké rozmanitosti výrobků v potravinovém řetězci je možné, že tato horizontální metoda není vhodná ve všech detailech pro všechny výrobky. Předpokládá se však, že požadované modifikace jsou minimalizovány tak, aby nevedly k významné odchylce od této horizontální metody.