Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 8534 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Sponsored link
Vydáno: 01.08.2017
ČSN EN ISO 8534 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)

ČSN EN ISO 8534

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 8534
Třídící znak:588727
Počet stran:24
Vydáno:01.08.2017
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:502488
Popis

ČSN EN ISO 8534

This document specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.
Email, na který Vám přijde odpověď
Vaše jméno