Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 14156 - Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku
Vydáno: 01.09.2007
ČSN ISO 14156 - Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku

ČSN ISO 14156

Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Koupit včetně změn
Označení normy:ČSN ISO 14156
Třídící znak:570553
Počet stran:12
Vydáno:01.09.2007
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:79498
Popis

ČSN ISO 14156

Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku Norma specifikuje metody extrakce nebo separace reprezentativní části tuku, obsahující lipidy a složky rozpustné v tuku. Podstatou metody je extrakce lipidové frakce vhodnými rozpouštědly, v případě másla a jiných vysokotučných výrobků se tato frakce separuje fyzikálním postupem. Popsaná metoda je doporučena pro předúpravu vzorků na stanovení uvedená v ISO 15884 a ISO 15885.