Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 1444 - Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku
Sponsored link
Vydáno: 01.12.1997
ČSN ISO 1444 - Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku

ČSN ISO 1444

Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN ISO 1444
Třídící znak:576020
Počet stran:8
Vydáno:01.12.1997
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:50218
Popis

ČSN ISO 1444

Tato norma je identická s ISO 1444:1996. Norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu volného tuku v mase a masných výrobcích extrakcí. Dále norma obsahuje kapitolu 2 - Normativní odkazy, kapitolu 3 - Definice, kapitolu 4 - Podstata, kapitolu 5 - Chemikálie, kapitolu 6 - Přístroje, kapitolu 7 - Odběr vzorků, kapitolu 8 - Příprava analytického vzorku, kapitolu 9 - Postup, kapitolu 10 - Výpočet, kapitolu 11 - Shodnost, kapitolu 12 - Protokol o zkoušce a informativní Přílohu A. Princip metody a postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN ISO 1444 (57 6020) byla vydána v prosinci 1997. Nahradila ČSN 57 0168 z 31.10.1984.