Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 2173 - Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
Vydáno: 01.04.2014
ČSN ISO 2173 - Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda

ČSN ISO 2173

Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:ČSN ISO 2173
Třídící znak:560292
Počet stran:12
Vydáno:01.04.2014
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:95085
Popis

ČSN ISO 2173

Tato mezinárodní norma specifikuje refraktometrickou metodu pro stanovení rozpustné sušiny ve výrobcích z ovoce a zeleniny. Tato metoda je zejména použitelná pro husté výrobky, výrobky obsahující suspendované látky a výrobky s vyšším obsahem cukru. Pokud výrobky obsahují jiné rozpuštěné látky, výsledky jsou pouze orientační; nicméně podle dohody, může být výsledek obdržený touto metodou běžně považován za obsah rozpustné sušiny.