Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 3588 - Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)
Vydáno: 01.08.1995
ČSN ISO 3588 - Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)

ČSN ISO 3588

Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
Označení normy:ČSN ISO 3588
Třídící znak:580191
Počet stran:4
Vydáno:01.08.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:17750
Popis

ČSN ISO 3588

Norma obsahuje ISO 3588:1977. Norma specifikuje referenční metodu pro stanovení stupně jemnosti mletí koření ručním proséváním, umožňující klasifikaci velikostí částic ve vzorku. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN ISO 3588 (58 0191) byla vydána v srpnu 1995. Nahradila čl. 27 ČSN 58 0110 z 25.3.1964.