Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 3972 - Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Vydáno: 01.01.2013
ČSN ISO 3972 - Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti

ČSN ISO 3972

Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Koupit včetně změn
211.00 Kč
Označení normy:ČSN ISO 3972
Třídící znak:560039
Počet stran:16
Vydáno:01.01.2013
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:92041
Popis

ČSN ISO 3972

Tato mezinárodní norma popisuje sadu objektivních zkoušek k seznámení posuzovatelů se senzorickou analýzou. Popisované zkušební metody mohou být užitečné pro výuku posuzovatelů rozpoznávat chuti a jejich vzájemné rozlišení, výuku posuzovatelů poznávat a seznámit se s různými typy prahů, seznámení posuzovatelů s jejich vlastní citlivostí k chutím a umožnění organizátorovi zkoušek provést předběžnou kategorizaci posuzovatelů. Metody lze také využít pro opakované sledování citlivosti chuti posuzovatelů, kteří již jsou členy senzorických panelů.
Email, na který Vám přijde odpověď
Vaše jméno