Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 3972 - Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti
Vydáno: 01.01.2013
ČSN ISO 3972 - Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti

ČSN ISO 3972

Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Koupit včetně změn
Označení normy:ČSN ISO 3972
Třídící znak:560039
Počet stran:16
Vydáno:01.01.2013
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:92041
Popis

ČSN ISO 3972

Tato mezinárodní norma popisuje sadu objektivních zkoušek k seznámení posuzovatelů se senzorickou analýzou. Popisované zkušební metody mohou být užitečné pro výuku posuzovatelů rozpoznávat chuti a jejich vzájemné rozlišení, výuku posuzovatelů poznávat a seznámit se s různými typy prahů, seznámení posuzovatelů s jejich vlastní citlivostí k chutím a umožnění organizátorovi zkoušek provést předběžnou kategorizaci posuzovatelů. Metody lze také využít pro opakované sledování citlivosti chuti posuzovatelů, kteří již jsou členy senzorických panelů.