Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 7543-2 - Chilli papriky a oleoresiny chilli paprik. Stanovení celkového obsahu capsaicinoidů. Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.01.1997
ČSN ISO 7543-2 - Chilli papriky a oleoresiny chilli paprik. Stanovení celkového obsahu capsaicinoidů. Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie

ČSN ISO 7543-2

Chilli papriky a oleoresiny chilli paprik. Stanovení celkového obsahu capsaicinoidů. Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN ISO 7543-2
Třídící znak:580198
Počet stran:8
Vydáno:01.01.1997
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:20479
Popis

ČSN ISO 7543-2

Tato část normy ISO 7543 specifikuje metodu stanovení celkového obsahu capsaicinoidů v celých nebo mletých chilli paprikách (obvykle Capsicum frutescens L.) a v jejich extraktech (oleoresinech) vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií. Tento obsah se vypočítá z celkového obsahu capsaicinu, nordihydrocapsaicinu a dihydrocapsaicinu, vyjádřeného jako vanilylamid kyseliny nonylové, což je vybraná referenční látka. Tato metoda umožňuje separaci capsaicinu a vanilylamidu kyseliny nonylové. POZNÁMKA 1 - Spektrofotometrická metoda je určena normou ISO 7543-1.