Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 17468 Microbiology of the food chain - Technical requirements and guidance on establishment or revision of a standardized reference method (ISO 17468:2023)
sklademDatum vydání: 2024-03
DIN EN ISO 17468 Microbiology of the food chain - Technical requirements and guidance on establishment or revision of a standardized reference method (ISO 17468:2023)

DIN EN ISO 17468

Microbiology of the food chain - Technical requirements and guidance on establishment or revision of a standardized reference method (ISO 17468:2023)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Technische Anforderungen und Leitfaden zur Einführung oder Überarbeitung von genormten Referenzverfahren (ISO 17468:2023)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2225 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2225 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2780 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2780 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2024-03
Označení:DIN EN ISO 17468
Název produktu:Microbiology of the food chain - Technical requirements and guidance on establishment or revision of a standardized reference method (ISO 17468:2023)
Počet stran:21
Popis

DIN EN ISO 17468