Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ISO 11294:1994-Roasted ground coffee-Determination of moisture content
sklademVydáno: 1994
ISO 11294:1994-Roasted ground coffee-Determination of moisture content

ISO 11294:1994

ISO 11294:1994-Roasted ground coffee-Determination of moisture content

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1200 Kč
Francouzsky PDF
K okamžitému stažení
1200 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1200 Kč
Francouzsky Tisk
Skladem
1200 Kč
Označení normy:ISO 11294:1994
Počet stran:3
Vydání:1
Vydáno:1994
Popis

ISO 11294:1994


Specifies a routine method for the determintion of loss in mass at 103 °C of roasted ground coffee. Most suited to degassed roasted ground coffee, because of the presence of volatile matter, especially carbon dioxide, in variable quantities in roasted coffee.