Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>ISO 13559:2002 | IDF 153:2002-Butter, fermented milks and fresh cheese — Enumeration of contaminating microorganisms — Colony-count technique at 30 degrees C
sklademVydáno: 2002-11
ISO 13559:2002 | IDF 153:2002-Butter, fermented milks and fresh cheese — Enumeration of contaminating microorganisms — Colony-count technique at 30 degrees C

ISO 13559:2002 | IDF 153:2002

ISO 13559:2002 | IDF 153:2002-Butter, fermented milks and fresh cheese — Enumeration of contaminating microorganisms — Colony-count technique at 30 degrees C

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1800 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1800 Kč
Označení normy:ISO 13559:2002 | IDF 153:2002
Počet stran:7
Vydání:1
Vydáno:2002-11
Jazyk:Anglicky
Popis

ISO 13559:2002 | IDF 153:2002


ISO 13559|IDF 153:2002 specifies a method for the enumeration of contaminating microorganisms by means of the colony-count technique at 30 °C. The method is applicable to butter, fermented milks and fresh cheese.