Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020-Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC
sklademVydáno: 2020-03
ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020-Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC

ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020

ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020-Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1800 Kč
Francouzsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1800 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1800 Kč
Francouzsky Tisk
Skladem
1800 Kč
Označení normy:ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020
Počet stran:11
Vydání:1
Vydáno:2020-03
Popis

ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020