Cena s DPH / bez DPH
67.050 Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
BS ISO 16578:2022
Molecular biomarker analysis — Requirements for microarray detection of specific nucleic acid sequences
Molecular biomarker analysis — Requirements for microarray detection of specific nucleic acid sequences
Vydáno: 2022-10-27
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
PD ISO/TS 20224-10:2024
Molecular biomarker analysis. Detection of animal-derived materials in foodstuffs and feedstuffs by real-time PCR Duck DNA detection method
Molecular biomarker analysis. Detection of animal-derived materials in foodstuffs and feedstuffs by real-time PCR Duck DNA detection method
Vydáno: 2024-03-04
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
23/30451050 DC
BS EN ISO 11781 Foodstuffs — General guidelines for single-laboratory validation of qualitative real-time PCR methods
BS EN ISO 11781 Foodstuffs — General guidelines for single-laboratory validation of qualitative real-time PCR methods
Vydáno: 2023-11-29
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
BS EN 17644:2022
Foodstuffs. Detection of food allergens by liquid chromatography. mass spectrometry (LC-MS) methods. General considerations
Foodstuffs. Detection of food allergens by liquid chromatography. mass spectrometry (LC-MS) methods. General considerations
Vydáno: 2022-07-13
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN 15086:2006
Foodstuffs. Determination of isomalt, lactitol, maltitol, mannitol, sorbitol and xylitol in foodstuffs
Foodstuffs. Determination of isomalt, lactitol, maltitol, mannitol, sorbitol and xylitol in foodstuffs
Vydáno: 2006-03-28
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN 15637:2008
Foods of plant origin. Determination of pesticide residues using LC-MS/MS following methanol extraction and clean-up using diatomaceous earth
Foods of plant origin. Determination of pesticide residues using LC-MS/MS following methanol extraction and clean-up using diatomaceous earth
Vydáno: 2008-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9180 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9180 Kč
BS EN 1785:2003
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing fat. Gas chromatographic/mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanones
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing fat. Gas chromatographic/mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanones
Vydáno: 2003-08-12
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN 13783:2002
Foodstuffs. Detection of irradiated food using Direct Epifluorescent Filter Technique/Aerobic Plate Count (DEFT/APC). Screening method
Foodstuffs. Detection of irradiated food using Direct Epifluorescent Filter Technique/Aerobic Plate Count (DEFT/APC). Screening method
Vydáno: 2002-01-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8700 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8700 Kč
BS EN 12396-1:1999
Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues Spectrometric method
Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues Spectrometric method
Vydáno: 1999-03-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč