Cena s DPH / bez DPH
67.050 Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
5940 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5940 Kč
BS EN 15607:2009
Foodstuffs. Determination of d-biotin by HPLC
Foodstuffs. Determination of d-biotin by HPLC
Vydáno: 2009-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6966 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6966 Kč
PD ISO/TS 20224-10:2024
Molecular biomarker analysis. Detection of animal-derived materials in foodstuffs and feedstuffs by real-time PCR Duck DNA detection method
Molecular biomarker analysis. Detection of animal-derived materials in foodstuffs and feedstuffs by real-time PCR Duck DNA detection method
Vydáno: 2024-03-04
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
5940 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5940 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
540 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
540 Kč
BS EN 13784:2002
Foodstuffs. DNA comet assay for the detection of irradiatied foodstuffs. Screening method
Foodstuffs. DNA comet assay for the detection of irradiatied foodstuffs. Screening method
Vydáno: 2002-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč
BS EN 13191-1:2000
Non-fatty food. Determination of bromide residues Determination of total bromide as inorganic bromide
Non-fatty food. Determination of bromide residues Determination of total bromide as inorganic bromide
Vydáno: 2000-08-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3618 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3618 Kč
BS EN 12393-1:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS General considerations
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS General considerations
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč
BS EN 12822:2014
Foodstuffs. Determination of vitamin E by high performance liquid chromatography. Measurement of α-, β-, γ- and δ-tocopherol
Foodstuffs. Determination of vitamin E by high performance liquid chromatography. Measurement of α-, β-, γ- and δ-tocopherol
Vydáno: 2014-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
5940 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5940 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
5940 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5940 Kč
BS 6215-1:1981
Methods of test for agricultural food products Determination of crude fibre content (general method)
Methods of test for agricultural food products Determination of crude fibre content (general method)
Vydáno: 1981-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3618 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3618 Kč