Cena s DPH / bez DPH
67.050 Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
PD CEN/TR 16699:2014
Foodstuffs. Determination of pesticide residues by GC-MS/MS. Tandem mass spectrometric parameters
Foodstuffs. Determination of pesticide residues by GC-MS/MS. Tandem mass spectrometric parameters
Vydáno: 2014-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
PD ISO/TS 16393:2019
Molecular biomarker analysis. Determination of the performance characteristics of qualitative measurement methods and validation of methods
Molecular biomarker analysis. Determination of the performance characteristics of qualitative measurement methods and validation of methods
Vydáno: 2019-03-05
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9900 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9900 Kč
BS EN 14148:2003
Foodstuffs. Determination of vitamin K1 by HPLC
Foodstuffs. Determination of vitamin K1 by HPLC
Vydáno: 2003-07-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 20634:2015
Infant formula and adult nutritionals. Determination of vitamin B<sub>12</sub> by reversed phase high performance liquid chromatography (RP-HPLC)
Infant formula and adult nutritionals. Determination of vitamin B<sub>12</sub> by reversed phase high performance liquid chromatography (RP-HPLC)
Vydáno: 2015-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
BS EN ISO 20813:2022
Foodstuffs. Principles of selection and criteria of validation for varietal identification methods using specific nucleic acid
Foodstuffs. Principles of selection and criteria of validation for varietal identification methods using specific nucleic acid
Vydáno: 2023-03-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
7740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč