Cena s DPH / bez DPH
67.050 Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS EN 14148:2003
Foodstuffs. Determination of vitamin K1 by HPLC
Foodstuffs. Determination of vitamin K1 by HPLC
Vydáno: 2003-07-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4424 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4424 Kč
BS EN 15652:2009
Foodstuffs. Determination of niacin by HPLC
Foodstuffs. Determination of niacin by HPLC
Vydáno: 2009-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6160 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6160 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4424 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4424 Kč
PD CEN/TR 16699:2014
Foodstuffs. Determination of pesticide residues by GC-MS/MS. Tandem mass spectrometric parameters
Foodstuffs. Determination of pesticide residues by GC-MS/MS. Tandem mass spectrometric parameters
Vydáno: 2014-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4424 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4424 Kč
PD ISO/TS 16393:2019
Molecular biomarker analysis. Determination of the performance characteristics of qualitative measurement methods and validation of methods
Molecular biomarker analysis. Determination of the performance characteristics of qualitative measurement methods and validation of methods
Vydáno: 2019-03-05
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
7224 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7224 Kč
BS EN 12396-3:2000
Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues UV spectrometric xanthogenate method
Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues UV spectrometric xanthogenate method
Vydáno: 2000-08-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3752 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3752 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6160 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6160 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4424 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4424 Kč
BS EN 16155:2012
Foodstuffs. Determination of sucralose. High performance liquid chromatographic method
Foodstuffs. Determination of sucralose. High performance liquid chromatographic method
Vydáno: 2012-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4424 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4424 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
7224 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7224 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4424 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4424 Kč
BS EN ISO 20813:2022
Foodstuffs. Principles of selection and criteria of validation for varietal identification methods using specific nucleic acid
Foodstuffs. Principles of selection and criteria of validation for varietal identification methods using specific nucleic acid
Vydáno: 2023-03-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
7224 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7224 Kč