Cena s DPH / bez DPH
67.060 Obiloviny, luštěniny a z nich získávané výrobky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS ISO 7970:2021
Wheat (<i>Triticum aestivum</i> L.). Specification
Wheat (<i>Triticum aestivum</i> L.). Specification
Vydáno: 2021-01-07
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6380 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6380 Kč
BS EN ISO 17718:2014
Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.). Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase
Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.). Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase
Vydáno: 2015-01-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
8410 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8410 Kč
BS EN 17252:2020
Foodstuffs. Determination of phomopsin A in lupin seeds and lupin derived products by HPLC-MS/MS
Foodstuffs. Determination of phomopsin A in lupin seeds and lupin derived products by HPLC-MS/MS
Vydáno: 2020-01-22
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
8932 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8932 Kč
BS ISO 6639-1:2025
Cereals and pulses. Determination of hidden insect infestation General principles
Cereals and pulses. Determination of hidden insect infestation General principles
Vydáno: 2025-06-18
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
12470 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
12470 Kč
PAS 234:2021 Congolese French
Céréales et produits céréaliers. Grains de haricots et de millet perlé enrichis en fer. Spécification
Céréales et produits céréaliers. Grains de haricots et de millet perlé enrichis en fer. Spécification
Vydáno: 2025-02-11
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
20 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
20 Kč
BS EN ISO 5530-2:2025
Wheat flour. Physical characteristics of doughs Determination of rheological properties using an extensograph
Wheat flour. Physical characteristics of doughs Determination of rheological properties using an extensograph
Vydáno: 2025-01-27
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
8874 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8874 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS EN ISO 7971-1:2009
Cereals. Determination of bulk density, called mass per hectolitre Reference method
Cereals. Determination of bulk density, called mass per hectolitre Reference method
Vydáno: 2009-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS ISO 7304-2:2008
Alimentary pasta produced from durum wheat semolina. Estimation of cooking quality by sensory analysis Routine method
Alimentary pasta produced from durum wheat semolina. Estimation of cooking quality by sensory analysis Routine method
Vydáno: 2009-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč